Itt vagy: Címlap Tervező Filozofia

 

Filozófia:

Épített környezetünk emlékekből és élményekből táplálkozik, fejlődik és átalakul, alkalmazkodik a múló időhöz.

A belsőépítészethez, lakberendezéshez mindenki ért, hisz mindenki alakítja valahogy és berendezi a rendelkezésére álló négyzetmétert. Az eredmény nagymértékben függ attól, képesek vagyunk-e meglátni azokat az elemeket, melyek egy térnek hangulatot adnak. Sokan ezt ösztönösen, jó érzékkel teszik és vannak, akik nem félnek szakember segítségét igénybe venni, mivel a lakberendezés és belsőépítészet műszaki tudást is igénylő művészet. Olyan komplex alkotómunka, amelyet nehéz meghatározott keretek közé szorítani, mely során ihletre és időre van leginkább szükségünk, melyet érdemes tervezésre szánni. Hosszú távon ugyanis kifizetődik a tervezgetéssel és álmodozással töltött idő, a végeredmény nagyobb valószínűséggel fog megfelelni elvárásainknak, igényeinknek, egyéni életszemléletünknek, ízlésünknek.

Mivel életünk helyszínei – legyen az otthon, iroda, vagy bármilyen közösségi tér - nem csak a kirakat szerepét töltik be, hiszen napról napra bennük élünk, fontos, hogy a berendezési tárgyak és díszítő elemek harmóniát alkossanak és a kialakult egyensúlyt hosszan megőrizzék.

A tervezés kimenetele, sikere a megrendelő és tervező közötti kommunikáción múlik. A közös munka során, a tervező ötletet ad, alternatívát mutat, rendet teremthet a kusza gondolatok között, segíthet a választásban, azonban a végleges döntést mindig a megbízónak kell meghozni.